View of Mulhouse from the belvedereView of Mulhouse from the belvedere
©View of Mulhouse from the belvedere|Bénédicte Wirth

Mulhouse, det kender du måske ikke så meget til?

Faktisk ligger det ikke så langt væk! Det tager blot et 1 time og 45 minutter med fly fra København, og så er du i EuroAirport Basel-Mulhouse, hvor EasyJet har daglige afgange! Mulhouse er den anden største by i Alsace, og den ligger tæt ved grænsen til Tyskland (Schwarzwald) og Schweitz (Basel)!

Er Mulhouse et skridt på vejen på din ferie?

Det må du endelig sørge for!

Foretrækker du at have bilen med på ferie? Det kan du sagtens. Mulhouse ligger på vejen til Sydfrankrig, Italien og Spanien. Brug et par afslappende dage i Mulhouse, før du fortsætter den lange rejse.

Vi tilbyder alle former for indkvartering, og i flere år har det været muligt at booke værelser på spa-hoteller.

L’hôtellerie de Mulhouse giver fremragende værdi for pengene og er det billigste i Alsace!

Her får du muligheden for at opleve en anden kultur. Prøv den franske og alsaciske livsstil på egen krop!
For dig, der rejser meget, har vi specielt designet et City Pass! Det er ideelt til korte ophold, fås på internettet (18 €) og gælder i 3 dage. City Pass giver dig mulighed for at bevæge dig mere rundt, bruge færre penge og gøre brug af de mange gratis tilbud (museer, guidede ture og en appetitvækker i restauranter) samt få rabatter på seværdigheder og vores ydelser (underholdning, udflugter …).

Skal vi tage afsted? 🙂

Hele familien går amok i Mulhouse…

Der er skønne ting for alle: de yngste, mor, far og selvfølgelig også bedstefar!

Og ja, Mulhouse blev for nylig tildelt Famille Plus-udmærkelsen (for en særlig positiv modtagelse, museer og forlystelsesparker…)!

I Alsace kan vi nyde livet!

I Mulhouse finder du alle de kendte alsaciske specialiteter: kougelhopf, sauerkraut og lokale oste, som du kan nyde i traditionelle restauranter og vinstuer sammen med berømte Alsace-vine. Og ja, et par km fra Mulhouse starter vinruten i Alsace!

Tag en tur rundt i byen...

Det er endnu bedre med Ville d’Art et d’Histoire-udmærkelsen!

Tag en spadseretur rundt i Mulhouse historiske centrum. Slap af med en drink på terrassen og brug en stund på at beundre kunstværkerne, som udstillet i byen. Er du til shopping af lokale og originale mærker? Oplev vores små håndværksbutikker og lokale kunstnere.

Hvis du er interesseret i områdets spændende arv og historie, vil du ikke kunne andet end at beundre byens monumenter og vartegn: Place de la Réunion med sine farverige facader og rådhuset i rhinsk renæssancestil og de mange vægmalerier og billeder i trompe l’œil-stilen, den protestantiske kirke Saint-Etienne med sine blyindfattede ruder i det fjortende århundrede og den elegante Place de la Bourse …

I kategorien ”Vartegn af Mulhouse og dens region”

og vinderne er ...
  • Automobilmuseum er det største bilmuseum i verden venter dig med den berømte samling veteranbiler fra Schlumpf-brødrene! Flere end 400 ekstraordinære biler med en fabelagtig samling af Bugatti, herunder den berømte Bugatti Royale
  • Cité du Train er den smukkeste jernbanesamling i Europa, hvor du inviteres til en fantastisk opdagelsesrejse ind i damplokomotivets spændende verden!
  • Écomusée d’Alsace, hvor du kommer helt ind i hjertet af Alsace! Et levende museum og charmerende landsby med de oprindelige, alsaciske traditioner!
  • Parc zoologique et botanique med 1200 dyr og et helt nyt område med Nordpolstema, der byder på en opdagelsesrejse ind i en bemærkelsesværdig have!

Hvordan holder man varmen om vinteren i Mulhouse?

På det uundgåelige og traditionelle julemarked!

Denne magiske atmosfære, hyggen og gløggen varmer din krop og sjæl! Den festlige belysning og de unikke dekorative udsmykninger på markedet glæder de besøgende i alle aldre!

Close